İstanbul Geneli Hizmet
tr

2019 Klima Bakım Kampanyası

19.03.2019
1.270
2019 Klima Bakım Kampanyası

2019 klima bakım kampanyası yaz aylarının vazgeçilmezi klimalar sizin rahatlamamıza yardımcı olacaktır. Cihaz farkı gözetmeksizin klima servis, klima montaj ve bakımı ile ilgilenen hd klima firmamız ile iletişime geçmeniz durumunda kısa bir sürede ekiplerimiz ikametgahınıza olacaktır. Hd klima olarak ısıtma ve soğutma alanında yıllara dayanan tecrübemizle sizlere yardımcı olmaktan gurur duyarız. Hd klima 2019 klima bakım kampanyası tüm kriterleri göz önünde bulundurarak size en uygun 2. el klima satışında, montajında ve bakımlarında yardımcı olmaktadır.

2019 Klima Bakım Fiyatları

Hd klima olarak ısıtma ve soğutma alanındaki tecrübemizden aldığımız en önemli ders klimanın doğru tercih edilmesinin ne kadar önemli olduğudur. Klimanızın senelik bakımları ve içeriden yada dışarıdan meydana gelebilecek problemlerde almanız geren teknik destek çok önemlidir. Bu noktada hızlı, çözümcü ve güvenilir hizmet almak istiyorsanız hd klima olarak bizleri tercih etmelisiniz. Hd klima olarak klimanızın montajında ve gerektiği anlarda teknik destek ve bakım konularında profesyonel hizmet sağlamaktayız. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet ile yola çıkan hd klima da her şeyden önce müşteri memnuniyeti önemlidir.

Klima Bakım ücreti

Hd klima servisinde klima bakımı ve onarımı gibi sizlerin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetler kaliteli ve garantili bir şekilde yapılmaktadır. Kış aylarında ısınmayı sağlayan aynı şekilde yaz sıcaklıklarında en büyük kurtarıcı olan klimaların düzenli periyotlarda bakımının yapılması kullanım ömürlerinin uzaması açısından oldukça önemlidir. Tam bu nokta da hd klima bakım kampanyasından yararlandırarak sizlere yardımcı olacaktır. Hd klima profesyonel ve sertifikalı ekipleriyle 7/24 sizlere hizmet vermektedir. 2019 klima bakım kampanyası klimalarınızın yanlış yapılan montaj işlemleri birçok problemleri ve rahatsızlıkları da peşinden getirmektedir.  Profesyonel ekiplerimiz sizlere bu konu da hiçbir problem yaşatmaz. Oda büyüklüğüne göre sınıflandırılan klimalarda, klima seçimi önemlidir. Büyük salonlar için büyük klima, küçük mekanlar için küçük klima, oldukça verimli çalışabilir.

Klima bakım ne kadar

Klima montaj işlemleri için çağrı merkezi numarasından bizlere ulaşabilirsiniz. Hd klima en kısa zamanda klima montaj ve demontaj işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirecektir. Klima bakımı klimalar mevsim geçişleriyle beraber farklı hava koşulları ile karşılaşırlar.
Bu mevsim değişiklikleri klimalarda bulunan serpantin ve filtreler toz ve pisliklerden dolayı tıkanır. Bu durum sağlığınız ve ekonominiz için oldukça önemlidir. Filtrelerin toz ve pislikle kaplanmasından dolayı klimanızın saldığı kirli hava yüzünden sağlığınız ile ilgili sorunlar yaşarsınız. Bununla beraber serpantinlerin ve filtrelerin tıkanıklığından ötürü yeteri kadar soğutma veya ısıtma işlevini yerine getiremeyen klimalar devamlı çalışırlar.
Sürekli çalışan klimalar bir süre sonra arıza yapmaya başlarlar. Klimanızın arıza vermemesi için Klima Bakımı işlemleriniz hd klima personelleri tarafından kimyasal ilaçlar ile yapılmaktadır.

Klima Servis Arıza Bakım ve Montaj için Bizi Arayabilirsiniz:
Hemen Arayın