İstanbul Geneli Hizmet
tr

Başakşehir Klima Servisi

23.03.2023
84
Başakşehir Klima Servisi

Servisimiz ihtiyacı duyduğunuz çeşitli zamanlar olabilir. Hem yaz hem de kış için kullanılabilen ve hayatınızı büyük oranda kolaylaştıran klimalarınız çeşitli dönemlerde arızalanabilir. Bu arızaların meydana gelmesinde pek çok farklı sebep bulunur.

Kullanım hatası, uzun yıllar kullanma ve bu gibi sebeplerden dolayı Başakşehir klima servisi ihtiyacınız doğar. Servis ihtiyacınız doğduğunda alanında uzman ekipler ile çalışan servisleri bulmanız gerekir.

Başakşehir klima servisiAksi takdirde klimanız için maddi, sizin için manevi pek çok sorunla karşılaşmanız olasıdır. Sizler için Başakşehir klima servisleri seçiminizde dikkate almanız gereken durumlardan, klima arızlarının sebeplerinden bahsettik.

Başakşehir Klima Servisi

Klimanızı uzun süre kullandıysanız ve bakımını da aksattıysanız çeşitli arızalarla karşı karşıya kalmanız mümkün olacaktır. Bu durumda Başakşehir klima servisi arayışınız başlar. Seçecek olduğunuz firmanın internet sitesini inceleyerek gerekli araştırmalara başlayabilirsiniz.

Firmanın internet sitesinde yaptığı işleri net bir şekilde görebilirsiniz. Firma hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Müşteri yorumları bulunuyorsa firma hakkında daha iyi bir fikre sahip olabilmeniz de mümkün.

Bunun yanı sıra Başakşehir klima servisi  alanında uzman ekip ile çalışmalıdır.  Tecrübe sahibi ve detaylı incelemeler sonucunda hasarı tespit eden ve müdahalede bulunan ekiplerin yer alması gerekir. Aksi takdirde klimanızın sorununun çözülemeyeceği gibi başka hasarlar da ortaya çıkabilir.

Firmanın TSE belgesi gibi pek çok belgeye sahip olması da önemlidir. Bu belgeler sayesinde güvenilir bir firma olup olmadığına dair emin olabilirsiniz. Aynı zamanda servisin yaptığı her iş için fatura kesmesi gerekir.

Bu fatura hem sizin hem de firmanın güvenliği için önem arz eder. Herhangi bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldıktan sonra bu fatura ile hakkınızı savunabilirsiniz. Eğer klimanızda gerekli incemeler sonucunda parça değişimi gerekiyorsa bu değişen parçanın orijinal olduğunu sizlere kanıtlamaları önemlidir.

Bunun yanı sıra değişen parça için size garanti vermelidir. Verilen garanti süresi içerisinde hasar meydana gelirse firma size yardımcı olmalıdır. Bu unsurları göz önünde bulundurarak Başakşehir klima servisi seçiminizi yapabilirsiniz.

Başakşehir Klima Montajı

Klima montajı uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Duvar üzerinde çeşitli işlemlerin yapıldığı Başakşehir klima montajı sırasında duvara ya da klimaya hasar verilebilir. Tecrübeli ekipler ile çalışan firmalar ise ilk olarak klima montajı için en uygun yeri seçerler.

Duvar tipi klimaların montajı oldukça önemlidir. Bu nedenle uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Düşme ve birine zarar verme riskine karşı sağlam monte edilmesi önem arz eder.

Ekipler su terazisi yardımıyla eşit bir montaj yapılacağından emin olurlar. İlk olarak iç ünite montajını gerçekleştirir ardından metal borular ve kablolar için gereken yeri ayarlarlar. Dış ünitenin montajı için de gereken adımlar atıldıktan sonra herhangi bir kazaya sebep olmaması için sabitleme işlemleri yapılır.

Klimanın çalışması için gereken gaz kontrolü yapılır ve etkili performans için borulardaki hava vakumlanır. Başakşehir klima bakımı, montajı ve gereken kontrollerin de tamamlanmasının ardından montaj işlemi sona erer.

Başakşehir Klima Bakımı

Klimalarınız hem yaz hem de kış aylarında çalışan ve gerekli bakımlarının yapılmadığı takdirde arızalanabilen aletlerdir. Bu nedenle yaz mevsiminden kışa; kış mevsiminden de yaza geçişte olmak üzere yılda iki kez bakım yaptırmalısınız. Başakşehir klima bakımı ile iletişim kurarak bu bakımları periyodik olarak tamamlayabilirsiniz.

Klimanız toz tutabilir ve bu tozlanma klima içerisinde ilerlerse bir süre sonra hem sağlık açısından hem de performans açısından zarar verebilir. Bu durumda güvenilir Başakşehir klima ilaçlı bakım servislerine ulaşmalısınız.

Sağlığınıza zarar vermemesi için gereken ekipmanlarla klimanızın periyodik bakımı yapılır. Sonrasında ise gönül rahatlığı ile klimanızı çalıştırabilmeniz mümkündür.

Başakşehir Klima Servisi Numara

Başakşehir klima servisi numara ihtiyacınız olduğunda güncel numaralara ulaşmanız gerekir. Periyodik bakım, arıza onarımı, klima montajı ya da herhangi bir durumda ulaşacağınız numarayı internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Firmanın internet sitesindeki numara güncel olduğu için rahatlıkla arayabilirsiniz. Başakşehir klima çağrı merkezi ile iletişime geçerek firmada yaptıracağınız işlemler hakkında bilgi almanız mümkün.

Müşteri memnuniyetini önemseyen, klimanız için gerekli incelemeleri yapan ve arızayı gideren firmalarla anlaşmanız önemlidir. Böylelikle klima bakımınızı da aksatmadığınız takdirde uzun yıllar boyunca klimanızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

Klima Servis Arıza Bakım ve Montaj için Bizi Arayabilirsiniz:
Hemen Arayın